Speeltuinvereninging Afrikaanderplein

Lid worden van onze vereniging

svafrikaanderplein wordlid

waarom lid worden?

Wanneer u lid wordt van onze vereniging steunt u ons als organisatie. Wij kunnen hiermee, naast de gegevens over onze bezoekers aantallen, de behoefte en noodzaak aantonen voor ons bestaan.

wat krijg ik er voor?

In principe kennen wij 3 soorten lidmaatschappen, dit zijn:

• Senior leden(gezins lidmaatschap), kost € 15,00 per jaar.
  • Jeugd ledenen, kost € 5.50 per jaar.
  • Donateurs, kost € 5.50 per jaar.

svafrikaanderplein welkomWat is het voordeel van lid worden?

Gezins (senior) lidmaatschap Het gezins lidmaatschap geld, zoals de naam al zegt, voor alle leden van het gezin. Als lid kunnen de kinderen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de activiteiten en mogen zij onbeperkt gebruik maken van de speeltuin. en geeft u als lid recht op inspraak in de organisatie. Tevens kunnen zij gratis deelnemen aan een aantal evenementen zoals het Sint Nicolaas en Kerst diner. Behalve dat alle kinderen tot 15 jaar gratis mogen deelnemen aan een aantal evenementen, heeft u het abonnement snel terug verdient. Stel u heeft 2 kinderen die per week 2 x de speeltuin bezoeken, dat kost u dat per week 2x2 x € 0,25 =€ 1,00, dat is per jaar 52 x € 1,00=€ 52,00. Dit staat nog los van alle extra's, zoals het St Nicolaas, Kerstdiner en het paasontbijt waaraan de kinderen gratis kunnen deelnemen. U ziet dat u het lidmaatschap van € 15,00 zo heeft terugverdient, meldt u daarom vandaag nog aan!

Jeugd lidmaatschap Het jeugd lidmaatschap is een persoonlijk lidmaatschap voor jongeren tot 18 jaar (daarna worden zij geacht senior lid te worden).

Donateur

Als donateur steunt u onze organisatie en geeft u door uw lidmaatschap te kennen dat u achter onze organisatie staat. U heeft gratis toegang tot de speeltuin, maar niet de rechten zoals beschreven onder het gezins lidmaatschap. En dat voor maar € 5,00 per jaar.

Bezoek* adres
Afrikaandenplein 38